Saturday, May 22, 2010

CONTEST SAYA NAK BAJU FREE DARI INDONESIA



siapa yang dapat join contest ini?
sesiapa sahaja yang mempunyai blog atau account facebook :)


Bloggers :

1. Buat entry dengan tittle : Marimelaram,saya nak baju FREE dari Indonesia.
2. Upload gambar diatas dan link ke : http://marimelaram.blogspot.com
3. Link http://marimelaram.blogspot.com ke sidebar blog anda
4. Menjadi follower adalah tidak wajib :p *tapi dialu-alukan*


Facebook users :

1. Buat note dengan tittle Marimelaram,saya nak baju FREE dari Indonesia.
2. Upload gambar diatas dan link ke : http://marimelaram.blogspot.com
3. Tag 10 kawan anda di note tersebut
4. Menjadi fan adalah tidak wajib :p *tapi dialu-alukan*


ARE YOU READY?? :)
now..............


1. Upload gambar paling kreatif anda bersama your beloved one(s) (boleh family,friends or even lovers)
tak perlu describe gambar tersebut :)
nak buat gambar macam mane,it's up to u.

2. Lengkapkan :

Marimelaram patut bagi saya baju kurung/kebaya Indonesia free kerana ........
(tidak melebihi dari 25 patah perkataan)

3. Tinggalkan link ke blog/facebook anda di entry ini

4. Tarikh tutup penyertaan : 7 July 2010


judgment berdasarkan gambar yang paling kreatif dan alasan nak baju free yang berjaya memikat hati para juri :)

2 pemenang yang terpilih akan mendapatkan hadiah yang sangat2 best!


APE HADIAH NYE??!

ni haa :

KEBAYA SNOW WHITE



BAJU KURUNG SWEET KUNCUP




GOOD LUCK!!
(jangan lupe sambil2 tu shopping la kat sini untuk Raya.hehe)

55 comments:

  1. Hi Nad,

    Here is my entry
    http://catalunya-playground.blogspot.com/2010/05/marimelaram-saya-nak-baju-free-dari.html

    i'm your follower too

    Thanks dear

    ReplyDelete
  2. omaigod! cantiknya kebaya putih tu! my fav! ok akan di join! XD

    ReplyDelete
  3. boleh tak cantum2 gambar mcm gambar kat atas tu?

    ReplyDelete
  4. intan : nnty nad tgk.good luck dear :)

    cik ailebiu : boleh2,,silekan..pokoknye kreatif.hehe..

    ReplyDelete
  5. dina nak turut serta....

    http://dde9387.blogspot.com/2010/05/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    thanks...

    ReplyDelete
  6. Salam tuan rumah. saya dtg menyertai perduan yg di anjurkan.

    http://sumijelly.com/2010/05/31/marimelaram-saya-nak-baju-free-dari-indonesia/



    Harap dapat diterima pakai...

    Thanks

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  7. olah,

    say jugak sudah buat.. sila ke http://quiyah.blogspot.com, the post will be up until 2nd july 2010

    ReplyDelete
  8. hye dear..=)

    ifa nak join..follow u too..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/06/contest-saya-nak-baju-free-dari.html

    tq for inviting me to join dear..=)

    ReplyDelete
  9. salam nk hantar link contest
    http://ibudamia.blogspot.com/2010/06/contest-saya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  10. saya pun nak join!

    lawatlah...

    http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    thanks k...

    p/s...cantik tuuuuu...lame dah saya tak pakai baju kebaya...huhu...

    ReplyDelete
  11. http://erincetrytest.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    heylow saye fadzreen! nok baju priiii! lalala =B

    ReplyDelete
  12. join contest ni!

    http://psychedelicacufa.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    hope leh menang insyaAllah.
    dah follow blog ni juge! :)

    ReplyDelete
  13. Salam kenal dari kak Nida..

    Good luck dalam study..:)

    Kak Nida join ye.. mudah2an ada rezeki buat raya yg bakal menjelang tak lama lagi..aminnn.. (Kak Nida memang penggemar kebaya)

    http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    Thanks:)

    ReplyDelete
  14. salam...
    farrah pown nk join this contest,..
    sila lawat blog farrah n lau ade kurg just inform me k...

    http://4rahbcukcomey.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    tengs...

    ReplyDelete
  15. saya juga telah joint!
    click sini ya.

    http://ikateddy.blogspot.com/2010/06/blog-post_22.html


    thanks :D

    ReplyDelete
  16. awak, dapat tak ke link contest dari blog saya :

    http://ikateddy.blogspot.com/2010/06/blog-post_22.html

    thankss. rasa cam tak terlink dari bolg saya for this contest. heh. risau. thankss :D

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum.
    saya join ye. :D

    http://duniaalammaya.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal tuan tanah....
    ibu syawal pun dah join contest ni...baju2 ni memang menarik perhatian...hehehehehe....

    ni link saya...
    http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    jangan lupa terjah yee...

    ReplyDelete
  19. hye nadhirah.. same name with me..:)
    sy da join n follow also..
    cantik2 baju kat sni.. tapi tak sempat godek2 lagi..
    da join ur contest gak..
    my link :
    http://luvisus.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    jemput datang..

    ReplyDelete
  20. da join jg..
    my link :
    http://luvisus.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    jemput datang..:)

    ReplyDelete
  21. nak join...

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    tq!!!nak menang jugak..lalala..!!!!

    ReplyDelete
  22. http://eima-contest.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    aku dah join ...

    ReplyDelete
  23. salam,
    sy dah join..kindly visit my blog ye..
    http://hanis-anati.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  24. salam. saya dah join,

    http://addictedtoeleven.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    =p

    ReplyDelete
  25. nad.. i already join ur contest.. here is my link..
    http://saza4ever.blogspot.com/2010/06/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  26. dak eina da j0in~~

    http://dakeina.blogspot.com/2010/07/contest-saya-nak-baju-free-dari.html

    contest saya nak baju free dari Indonesia

    ReplyDelete
  27. hai...dah join GA awak
    ni link sy
    http://luahansanubarihati.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  28. eh, nak join jugak! hehe.

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/07/marimelaram-saya-nak-baju-free-dari.html

    :)

    ReplyDelete
  29. saya join juga


    http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    terima kasih

    ReplyDelete
  30. hey lovely,

    joined~
    pls pls pls consider me as d WINNER~ heart xoxo

    http://handonfeet.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    THANKS

    ReplyDelete
  31. ala, tatau u da terima blum..

    better i send again kan..

    http://handonfeet.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  32. Salam kita join!!!

    kita nak baju kurung tu.. sweet.sweet.sweet!!!!

    jom melawat entry kita :)

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari_05.html

    ReplyDelete
  33. awak sory lah sebab disable right click..awk da boleh copy dh pic tuh.

    tapi nk memudahkan awk.

    awak klik je yang kt bawah nie. terus ke gmbr tu~~

    DAK EINA - my moment

    ReplyDelete
  34. salam pkenalan.. sy dh join:

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/07/contest-saya-nak-baju-free-dari.html

    tq...
    harap ada rezeki utk memakainya

    ReplyDelete
  35. salam,

    hye! salam perkenalan..

    jenguklah entri contest ini di blog eny..

    http://enykikilaladediamond.blogspot.com/2010/07/marimelaram-saya-nak-baju-free-dari.html

    harap-harap eny ada rezeki untuk memakai baju kurung/kebaya itu.. amin~

    ReplyDelete
  36. i link you dekat sidebar

    ~da celebrities~ :D

    ReplyDelete
  37. heloo..i join ni..

    http://www.ailebiu.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    terima kasih XD

    ReplyDelete
  38. hye dear!...

    nadhirah, sis jOin kmu nye cOntest...gile cemerkap bile buat tetibe...tpi, nk jOin punya psal, berusaha!...hehe=)....

    Ok, ni link utk cOntest tu;


    Link : http://intaneqashut.blogspot.com/2010/07/contest-marimelaramsaya-nak-baju-free.html

    hOp, sblum trikh tutup ni, sudi2 la jenguk sis nye entri berkaitan dengan cOntest yg kmu anjurkan=)...

    thnx a lOt~...
    cOntest yg sgt menarik!...

    ReplyDelete
  39. salam...
    penyertaan yng terlmbt sbb bru td jumpa contest...
    anyway ni penyertaan akak n thnks anjurkan cntest yg havoc gila ni...

    ni link akak...:)

    http://empayarcikbulan.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html


    p/s:
    emm, kalau belian borong kira mcm mne ye...

    ReplyDelete
  40. salam kenal :)

    saya juga mau join
    tekan kuat-kuat Marimelaram, saya nak baju FREE dari Indonesia!

    :) Tenkiu ya!

    ReplyDelete
  41. dah join!!

    http://watermelonjuice311003.blogspot.com/2010/07/contest-saya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  42. Salam perkenalan..
    saya nak join..

    http://bungacokelat.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    tq :)

    ReplyDelete
  43. salam. miza join. ini linknya


    http://hayworlds.blogspot.com/2010/07/mari-melaram-saya-nak-baju-free-dari.html

    check yea. thanks :D

    ReplyDelete
  44. miza join.


    http://hayworlds.blogspot.com/2010/07/mari-melaram-saya-nak-baju-free-dari.html

    check yea. thanks :D

    ReplyDelete
  45. http://atinanani.blogspot.com/2010/06/ok.html

    hai akak..ni link fatin..:D

    ReplyDelete
  46. i baru jumpa contest ni...sempat tak ni?
    i bagi je la link k...
    http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  47. okey saye daa masuk..
    tpi daa abess ke tarikh die..;(
    n saye xreti nak letak link kt pic'(

    http://syakillamohamad.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  48. Salam..saya pun nak join..

    Follower id : farisha86_tiara

    Email address : farisha_tiaraa@yahoo.com

    Bloglink : http://sheelafaizura.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    Thanks and all the best!! (",)

    ReplyDelete
  49. salam..hye nad..last minute join hope blh trima..

    my link
    http://miszshusyi.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    jangan luper terjah yer..tq :)

    ReplyDelete
  50. join gak!! hehee

    http://lilscherzow.blogspot.com/2010/07/contest-mari-melaram-saya-nak-baju-free.html

    ReplyDelete
  51. hai..saya bru join :)
    suka sgt kebaya snow white. <3
    n neh 1st time saya sampai sini.
    sangat cntik kain2 yg di jual.


    http://rainbowissocolorful.blogspot.com/2010/07/marimelaramsaya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  52. owhh sorry2 :)
    fatin x pasan ter save ke drf sory yar..
    nasib blh on9 ni..klu tdak mesti kena rejct :( sorry yarr..fatin x pasan..try buka lain :D maaf yar kak..salah fatin :)

    http://atinanani.blogspot.com/2010/06/ok.html

    jemput tgk lagi skali..klu x blh gtau nah :D maaf skali g

    ReplyDelete
  53. salam sis..
    join..
    last minit gila..14 mnit ag..
    http://srikandisyafyka.blogspot.com/2010/07/contest-saya-nak-baju-free-dari.html

    ReplyDelete
  54. Baru sempat mampir nih!
    Liat-liat dulu....
    Situsnya bagus nih!
    apalagi kalau disuguhi makan!
    hehehehehhehehe
    Kunjungan balik ya sob, ini blog saya
    http://modelkebayamodern.blogspot.com/
    Salam kenal....

    ReplyDelete